Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Twitter Facebook Google Plus

Mancaruri culese din periplul nostru prin lume

Piept de pui cu crema de branzeturi fine

Baghete din piept de pui

– Baghete din piept de pui, dovlecel , vinete si ardei cu sos de branzeturi

Piept de pui cu dovlecei si ardei

– Piept de pui cu dovlecei si ardei gatit in stit Vitnamez

Aripioare picante gatite

Piept de rata cu sos de mandarine

– Piept de rata cu sos de mandarine, servit cu piure de pastarnac si telina

Piept de curcan cu smochine

– Piept de curcan cu smochine si sos de citrice, servit cu orez libanez

Muschiulet de porc in crusta de ierburi aromate

– Muschiulet de porc in crusta de ierburi aromate, cu sos de hribi acompaniat de cartofi copti umpluti cu branzetusi si costita

Snitzel gatit in stil Bucovinean

– Snitzel gatit in stil Bucovinean servit cu cartofi taranesti

Picatta Napoletana

– Snitzel in crusta de cascaval, servit cu spaghete napoletane sau o garniture la alegere

Ceafa afumata servita cu sos Letcho

– Ceafa afumata servita cu sos Letcho, servit pe pat de scrijele

Medalion de porc invelit in costita

– Medalion de porc invelit in costita, servit pe pat de cartofi rosty si sos din 4 branzeturi

Muschi de vita la gratar

Pfeffersteak cu sos Bernaise

Muschi de vita cu sos gorgonzola

Tournedou Angel

– Muschi de vita rumenit cu ananas servit pe pat de sfecla, cruton de paine, friganele si sos Angel – sos Olandez cu fructe de padure, sparanghel si ciuperci

Boeuf a la Stroganoff

– Boeuf a la Stroganoff servit cu orez cu ou

File de somon cu sos olandez si sparanghel

Inele de calamari

– Inele de calamari servite cu cartofi prajiti si sos de ton cu maioneza si usturoi

Creveti gatiti in stil TAI

Ton in crusta de susan

– Ton in crusta de susan servit pe pat de sfecla coapta, sparanchel si crevete cu sos de lamaie